Tilbage til nyheder

Tak til alle, der stod op for forskning i gigt og sclerose

11-09-2017
I går stod mange tusinde op for et bedre liv med gigt og sclerose, nogle var indsamlere eller indsamlingskoordinatorer, andre gav et bidrag. Vi er meget taknemmelige for, at mange valgte at støtte indsamlingen.

Indsamlere - gruppe

Der blev indsamlet 2,75 mio. kroner til forskning i gigt og sclerose, da 2.500 frivillige brugte søndagen på at gå fra dør til dør i Region Hovedstaden og Region Midtjylland. Det er et flot resultat, og vi skylder alle, der har bidraget til indsamlingen, en stor tak for indsatsen.

Meget taknemmelige for jeres bidrag

"Vi er meget taknemmelige for, at mange har valgt at bidrage til indsamlingen og støtte forskning i sclerose og gigt. Både de mange frivillige, der har været koordinatorer og indsamlere, og de mange tusinde borgere, der har givet et bidrag, når vi har banket på døren eller via sms, MobilePay og indsamlinger på nettet. Forskning er afgørende for, at vi kan sikre mennesker med sclerose og gigt et bedre liv," siger Klaus Høm, direktør i Scleroseforeningen.

Pengene skal sætte gang i ny, livsvigtig forskning

Også Gigtforeningens direktør, Mette Bryde Lind, glæder sig over en vellykket indsamling: "Sidste år gik indsamlingen rigtig godt, sandsynligvis fordi det var vores premiere. I år er resultatet også flot, når vi tænker på, at vi kun har samlet ind i to regioner. Indsamlingen har stor betydning, for der er så mange spørgsmål om gigt og sclerose, som vi ikke kender svaret på i dag. Pengene fra indsamlingen skal være med til at sætte gang i ny, livsvigtig forskning, der kan give os de svar. Vi skylder de frivillige indsamlere og indsamlingskoordinatorer en kæmpe tak".

Tak til alle

Vi vil gerne sige en stor tak til alle. Både til dig, der har hjulpet som indsamlingskoordinator eller indsamler, og til alle, som gav et bidrag til indsamlingen.

Vil du vide mere?


Har du spørgsmål til indsamlingen, er du velkommen til at skrive til
indsamling@vistaaropforhinanden.dk eller ringe på 39 77 80 30.Læs mere om sclerose og
Scleroseforeningen