Tilbage til forside

11-09-2017 | Tak til alle, der stod op for forskning i gigt og sclerose
I går stod mange tusinde op for et bedre liv med gigt og sclerose, nogle var indsamlere eller indsamlingskoordinatorer, andre gav et bidrag. Vi er meget taknemmelige for, at mange valgte at støtte indsamlingen.
Læs mere

10-09-2017 | En kæmpe tak til de mange frivillige
I dag har Gigtforeningen og Scleroseforeningen samlet ind til forskning i gigt og sclerose ved en husstandsindsamling i Region Hovedstaden og Region Midtjylland. Knap 2.500 frivillige indsamlere og indsamlingskoordinatorer er gået forrest i kampen mod gigtog sclerose.
Læs mere

02-09-2017 | Hun står op for sin datter
Arlette Kaas’ datter, Nita, fik børnegigt, da hun var halvandet år gammel. Derfor var hun ikke i tvivl om, at hun ville melde sig, da Gigtforeningen og Scleroseforeningen efterlyste ambassadører for den fælles husstandsindsamling den 10. september.
Læs mere

02-09-2017 | Vi står op for forskningen
Stine, Louise, Julie og Henriette lever alle med en autoimmun gigtsygdom. Dem findes der omkring 200 af. Mange med alvorlige gigtsygdomme har haft stor gavn af de fremskridt, der er sket inden for behandlingen de senere år – men ikke alle. Derfor står de fire frivillige ambassadører op for forskningen, når Gigtforeningen og Scleroseforeningen samler ind den 10. september
Læs mere

01-09-2017 | Lars står op for sin mor
Lars Ellegaard står op for sin mor, Annalise. Hun fik leddegigt kort efter, at han blev født for 41 år siden. Han tror på, at forskning kan gøre en forskel.
Læs mere

01-09-2017 | De står op for deres far
Frederik og Julie har begge oplevet, at deres far fik sclerose, da de var børn eller helt unge – og at miste ham i en tidlig alder. Derfor har de meldt sig som ambassadører for Gigtforeningen og Scleroseforeningens fælles husstandsindsamling den 10. september.
Læs mere

31-08-2017 | De står op for forskningen
Søs, Martin, Esma, Malene, Kirsten og Neia har alle sclerose. Sygdommen påvirker dem forskelligt – men de er enige om én ting: Der er stadig brug for at udvikle nye behandlinger! Derfor står de seks frivillige ambassadører op for forskningen, når Gigtforeningen og Scleroseforeningen samler ind den 10. september.
Læs mere

30-08-2017 | De står op for deres mor
Julie, Frederik og Lars er ambassadører for Gigtforeningen og Scleroseforeningens fælles husstandsindsamling den 10. september. Og så har de én ting mere tilfælles: Deres mødre lever med en kronisk sygdom.
Læs mere

30-08-2017 | De står op for deres søster
Dorthes søster har levet med sclerose i mange år – Thomas’ fik diagnosen for et par år siden. Så de har begge på tæt hold oplevet, hvordan sygdommen har grebet ind i deres søstres liv. Derfor har de meldt sig som ambassadører, når Gigtforeningen og Scleroseforeningen samler ind til forskning den 10. september.
Læs mere

28-08-2017 | Alle indsamlere deltager i en lodtrækning
Kunne du tænke dig at invitere en ven eller veninde på en dansetime med Silas Holst eller Sofie Kruuse fra ’Vild med dans’? Eller på en luksusdag i Ilse Jacobsens eksklusive kurbad i Hornbæk? Så er der endnu en god grund til at stå op for forskningen i gigt og sclerose søndag den 10. september!
Læs mere

16-08-2017 | Nu kan du se indsamlingens kampagnefilm
Vi står op for alle dem, der står op hver dag på trods af gigt og sclerose. Sådan lyder budskabet i husstandsindsamlingens kampagnefilm, der netop er blevet lanceret på Facebook.
Læs mere

11-08-2017 | Jeg står op for min mor
”At være ambassadør for indsamlingen er min måde at give min mor noget tilbage og vise hende, at jeg er så taknemmelig for alt det, hun gør for mig og alle hun kender, og for den person hun er. Hun har altid stået op for mig, og nu er det min tur til at stå op for hende. Derfor er jeg ambassadør for husstandsindsamlingen. Jeg står op for min mor!”, fortæller Mie.
Læs mere

07-08-2017 | Nu kan hele Danmark være med til at samle ind
'Vi rykker os for forskning' giver mulighed for, at alle, der bor uden for Region Hovedstaden og Region Midtjylland, også kan være med i Scleroseforeningen og Gigtforeningens husstandsindsamling den 10. september. Meld jer sammen til lokalforening eller kreds inden 28. august.
Læs mere

21-06-2017 | Jeg er Laura – jeg er ikke min sygdom
15-årige Laura Buhl er den yngste af 23 ambassadører, som skal skabe opmærksomhed om Gigtforeningen og Scleroseforeningens husstandsindsamling 10. september. Hun fik børnegigt som syv-årig og husker stadig smerterne. Men Laura er ikke sådan at slå ud.
Læs mere

16-06-2017 | 23 ambassadører er fundet
I maj efterlyste Gigtforeningen og Scleroseforeningen indsamlere og koordinatorer, som ville stå op som ambassadører for husstandsindsamlingen 10. september. Nu er de fundet og fotograferet - og snart klar til at blive præsenteret.
Læs mere

28-04-2017 | Bliv ambassadør – og hjælp årets indsamling i mål!
Gigtforeningen og Scleroseforeningen har brug for nogle ildsjæle, som vil gøre en ekstra indsats for, at husstandsindsamlingen i Region Hovedstaden og Region Midtjylland den 10. september bliver en succes.
Læs mere

23-03-2017 | Tak for støtten i 2016
Tak for støtten i 2016. 3,8 millioner kroner. Så meget blev der indsamlet ved husstandsindsamlingen. Vi er taknemmelige for, at så mange valgte at støtte forskningen i gigt og sclerose.
Læs mere

Vil du vide mere?


Har du spørgsmål til indsamlingen, er du velkommen til at skrive til
indsamling@vistaaropforhinanden.dk eller ringe på 39 77 80 30.Læs mere om sclerose og
Scleroseforeningen